Despre noi

Flore Chemie Romania
  • biodegradabil.
  • performanta.
  • calitate.
  • eficienta.


Traditie

Din anul 1975 există  fundamente pentru o creștere a succesului FLORE-CHEMIE GMBH Germania, din 2009 prin LUXELACALIS, iar din 2013 prin Flore Chemie România, calitate, servicii și dezvoltarea continuă, îmbunătățirea și acomodarea spectrului de realizare la cerințele pieței și a mediului.

Compatibilitatea

Pe lângă sănătate și suportabilitatea materialelor precum și eficienta produselor Flore Green Technology asigură compatibilitatea cu mediul înconjurator.

Servicii

FLORE-CHEMIE pune în mod special preț nu numai pe calitatea verificată a produsului ci și pe îngrijirea clienților prin consultanți și tehnicieni de aplicare motivați și profesioniști.

Calitate

Toate produsele sunt înscrise în RICH. Produsele sunt conform normelor europene EG648/2004 și 1272/2008.

Sistem de management

FLORE-CHEMIE deține un sistem de management al calității după TUV-CERT(DIN EN ISO 9001:2008, certificat 01 1208881/2).

Consultanță

FLORE-CHEMIE dispune de cei mai bine instruiți specialiști în curățire și servicii în școli, cămine, hoteluri, bucătării, spitale, întreprinderi alimentare și întreprinderi industriale. Un alt punct de greutate este curățirea în domeniul autocamioanelor, autobuzelor, autrostrăzilor și ICE.
0
+
Clienți mulțumiți
0
Anii de experiență
0
+
Produse
0
%
Calitate

Cine suntem

Compania FLORE CHEMIE SRL Bistrița România este reprezentantul unic pentru România și Bulgaria a prestigioasei companii FLORE CHEMIE GmbH GERMANIA.

Management performant al  FLORE CHEMIE SRL Bistrița România asigură o identificare corectă a calității și performanței produselor și serviciilor oferite de concernul FLORE CHEMIE GmbH GERMANIA sub numele de origine.

Pentru prima dată în România, o companie națională introduce conceptual de servicii integrate de vânzare a soluțiilor chimico –tehnice, a conceptului de soluții biodegradabile în proporție > 90%, a gestionării și întocmirii planurilor de curățenie în conformitate cu prevederile HCCP, trainingul personalului prestatator.

Calitatea, performanța, eficiența, reduceile costurilor și gestionarea la standarde germane a curățeniei și igienei există azi și în România și poartă un singur nume: FLORE CHEMIE SRL Bistrița-România.

Biodegradabil
90%
Susținere
100%
Training
75%
Eficiență
95%